Solex tour

Geschikt voor uiteenlopende gezelschappen

backZoekt u naar een betrouwbare organisatie die een geschikte solex tour kan verzorgen? Dan kunt u terecht bij Solex Experience. Wij zijn in staat om voor uiteenlopende gezelschappen verschillende tours samen te stellen die men kan afleggen op retro scooters en nostalgische solexen. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag, bij ons kunt u een onvergetelijke dag beleven. Op basis van uw wensen kunnen wij een complete dag verzorgen zoals u dat wilt. Zo kunt u naast een solex tour, tevens gebruik maken van vele extra’s.

Een volledige tour op maat

Wij bieden mogelijkheden om een geheel verzorgd arrangement op maat te laten samenstellen. Door optimaal rekening te houden met uw wensen, ideeën en gezelschap, kunnen wij een succesvolle dag voor u organiseren. In het verleden hebben wij regelmatig bewezen dat wij een bijzondere tour kunnen samenstellen inclusief catering en andere activiteiten. Het is overigens niet noodzakelijk om van meerdere opties gebruik te maken. Als u enkel een solex tour wilt afleggen, regelen wij dat graag voor u.

Starten vanaf iedere gewenste locatie

De solexen voor veilig het afleggen van de route kunt u bij ons huren. Deze voertuigen verkeren in uitstekende staat en zijn geschikt om lange afstanden mee af te leggen. U kunt de route starten vanaf iedere gewenste locatie. Bovendien kunt u zelfstandig bepalen waar u heen rijdt. Echter hebben wij ook verschillende unieke routes voor u beschikbaar die u met de solex kunt afleggen, maar dat is optioneel.

Een echte nostalgische beleving

Als u contact met ons opneemt, kunnen wij de vele mogelijkheden met u doornemen en bekijken welke opties voor u interessant zijn. Wanneer u aangeeft welke voorkeuren u heeft, is ons ervaren personeel in staat om u een geschikte route te adviseren. Maak gerust gebruik van onze kennis en ervaring en laat u geheel vrijblijvend informeren. Een enthousiaste medewerker van ons bedrijf vertelt u graag wat wij zoal voor u kunnen betekenen. Voor een bijzondere solex tour en een typische nostalgische beleving, kunt u ons bereiken via het contactformulier en door contact met ons op te nemen via de contactgegevens die op deze website worden vermeld.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht