Over ons

Over Solex Experience

Vanaf 2005 zijn wij met ons bedrijf van start gegaan en met het verhuren van nostalgische Solexsnorbrommers. Intussen zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste solex verhuurbedrijven van Nederland! Sinds enkele jaren zijn wij onderdeel van de Heeren van Suylinchem. Het gezelligste Partycentrum van Nederland.

Solex verhuur op locatie

D7K_8593Wij organiseren solex tours op locatie en door het hele land. Solex rijden over mooie dijken, langs mooie bezienswaardigheden en oude boerderijen. Wij kennen de mooiste routes, ook bij u in de regio. Wij organiseren solex tours door heel Nederland. Van Eindhoven tot aan Amsterdam en van Arnhem tot Rotterdam.

Fantastische arrangementen

SONY DSC
Wij bieden fantastische arrangementen aan. U en uw gezelschap hebben een geheel verzorgd dagje uit. Een mooie tourtocht, een ontspannen ontvangst en met een culinaire afsluiting. Klik hier voor onze arrangementen.

Wilt u een solex huren, maar staat uw wens er niet bij? Wij verzorgen ook solex tours en arrangementen op maat. Bel ons op 06-53329836 of reageer via het formulier.

Meer informatie?

Uw naam (*)

Uw email (*)

Uw Telefoonnummer(*)

Aantal personen:

Datum:

Type gezelschap:

Uw bericht