Solexverhuur Woudenberg

Solex Experience is al jaren actief als solexverhuur Woudenberg. Want in en rondom Woudenberg kan je genieten van prachtige weides, landgoederen en schitterende kastelen. De bossen bestaan uit loofbomen en bieden een schitterende achtergrond van de mooi gelegen kastelen. Genieten met volle teugen deze mooie solextour in Woudenberg.
Huis Doorn, solexverhuur Woudenberg

Kastelenroute Woudenberg

Toerend op de Utrechtse Heuvelrug maak je kennis met verschillende oude landgoederen. Als je de kastelenroute gaat solexen, kom je langs Huis Doorn. Deze uit de 14e eeuw daterende waterburcht bied je een mooi beeld uit die tijd. Kasteel Broekhuizen is een ander kasteel dat te tegenkomt. De gevel draagt het wapen van de familie Broeckhuysen dat daar resideerde vanaf 1294. Je vervolgt je route op weg naar Maarten Maartenshuis, Poorthuis Ruiterberg, Huize Maarsbergen, Landhuis Darthuizen, Landhuis Geerestein, Huize Den Treek en Huis De Hoogt. Een prachtige solex tour als je veel wilt zien.

Arrangementen Solexverhuur Woudenberg

Wij bieden heerlijke arrangementen aan voor verschillende soorten groepen. Dat kan variëren van solexen en BBQ’en tot solexen en een uitgebreide lunch en andere lekkernijen. Daarnaast bieden wij ook arrangementen op maat. Wil jij direct meer informatie ontvangen? Vul dan het formulier in, dan ontvangt u direct alle informatie over onze mogelijkheden!

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht