Solex verhuur

Geschikt voor allerlei soorten groepen

Solex Experience is al jaren actief als solex verhuur. U kunt bij ons terecht voor het huren van een nostalgische solex en een retro scooter. Wij hebben een groot aantal van deze voertuigen in onze verhuur beschikbaar. Daarmee zijn wij in staat om voor iedere gelegenheid een passend aanbod beschikbaar te stellen. Hierbij maakt het niet uit of u met een grote of kleine groep een solex wilt huren. Naast de verhuur bieden wij bovendien unieke arrangementen aan waarbij er naast de solextochten ook andere invullingen voor een geslaagde dag mogelijk zijn.

Toeren door een schitterende omgeving

solex_bgAls u bij ons een solex huurt kunt u de tocht starten vanaf vrijwel iedere locatie. Wilt u echter gebruik maken van één van de vele arrangementen, dan kan het zijn dat de start en/ of eindlocatie vooraf is vastgesteld. U kunt overigens te allen tijde zelfstandig rijden en de uitgestippelde route afleggen. Bij onze solex verhuur hebben wij talloze routes zorgvuldig uitgekozen, zodat u niet alleen over geschikte wegen rijdt, maar ook door een schitterende omgeving komt. Bij de solexen leveren wij bovendien een handig GPS systeem dat op het stuur is gemonteerd van iedere solex. Zo kunt u te allen tijde de juiste route volgen, zonder dat het gevaren voor u oplevert.

Hoogwaardige kwaliteit en snelle service

Ieder voertuig dat onze solex verhuur aanbiedt, bezit een hoogwaardige kwaliteit. Dat betekent dat de solexen zorgvuldig worden onderhouden, zodat ieder toestel in topconditie verkeert. Daarmee bent u verzekerd van een optimale veiligheid en hoeft u niet bang te zijn dat u onderweg voor vervelende situaties komt te staan. Ondanks dat wij optimaal investeren in de kwaliteit van de solexen die wij als verhuurder aanbieden, kan het natuurlijk voorkomen dat u te maken krijgt met een lekke band of ander mankement aan het voertuig. Vandaar dat wij in dergelijke situaties snel en adequaat reageren, zodat uw dag niet wordt verpest.

Bekijk de mogelijkheden

Maak kennis met onze solex verhuur en bekijk de mogelijkheden voor het huren van solexen op deze website. U kunt een keuze maken uit een veelzijdig aanbod aan arrangementen en vele andere extra’s. Neem vandaag nog contract op en boek onmiddellijk een onvergetelijk uitje.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht