Solex rijden

Inclusief volledig verzorgd arrangement

Bent u van plan om een gezellige familiedag, bedrijfsactiviteit of teamuitje te organiseren en zoekt u naar iets bijzonders? Denk er dan eens aan solex rijden bij Solex Experience. Bij ons kunt u terecht met grote en kleine groepen voor een gezellige dag met een volledig verzorgd arrangement. U kunt bij ons rijden op een veilige solex van hoge kwaliteit. Ons bedrijf beschikt over zowel nostalgische solexen als retro scooters die voor iedereen beschikbaar zijn.

Zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding

D7K_8596Steeds meer mensen ontdekken onze veelzijdige arrangementen en ervaren het plezier van solex rijden. U kunt op iedere gewenste locatie vertrekken en profiteren van zeer aantrekkelijke arrangementen. Solex rijden was nog nooit eerder zo laagdrempelig. Tegen een zeer gunstige prijs- kwaliteitsverhouding bieden wij de voertuigen aan en kunt u geheel zelfstandig rijden waar u wilt. Het nostalgische gevoel dat u krijgt tijdens het rijden van de solex zal u zeker nog lang bijblijven.

Ontvang een gedetailleerde instructie

De solexen worden door onze ervaren monteurs voortdurend in topconditie gehouden. Voorafgaand aan de solextoer, zullen wij een gedetailleerde instructie geven, zodat iedereen binnen uw gezelschap precies weet hoe hij of zij het voertuig kan besturen. Wij kunnen desgewenst een volledige route uitstippelen in een mooie omgeving. Bovendien heeft u bij ons de keuze uit een enorm aantal arrangementen waarbij naast het rijden ook andere activiteiten ondernomen kunnen worden. Bekijk meer informatie over solex rijden in Brabant, Utrecht, Zeeland en Gelderland.

Uitstekende service

Tijdens het solex rijden kunt u altijd gebruik maken van een uitstekende service. Dat betekent dat u ons onmiddellijk kunt bereiken als u een lekke band heeft of te maken heeft met andere problemen met de solex. Wij staan altijd voor u klaar om u weer snel op weg te brengen, zodat u de tocht kunt voortzetten. Bekijk op deze website de vele mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben. Er zal ongetwijfeld een geschikt arrangement bij zitten voor uw gezelschap. Voor meer informatie en het antwoord op uw vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Een enthousiaste medewerker vertelt u graag meer over het plezier dat u kunt beleven met solex rijden.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht