Solex rijden Utrecht

Geschikt voor allerlei gezelschappen

Solex Experience maakt het mogelijk om solex te rijden in Utrecht. Al een aantal jaar beschikt onze organisatie over een groot aantal solexen, die wij verhuren aan kleine en grote groepen. Hierbij kunt u denken aan allerlei gezelschappen. Van vrijgezellenfeesten tot bedrijfsuitjes, voor vrijwel iedereen is solex rijden in Utrecht een onvergetelijke belevenis. Wij organiseren desgewenst een complete dag uit, inclusief een uitgebreid diner en andere activiteiten.

Ontdek bijzondere plekken

SONY DSCSolex rijden kan in principe iedereen. Voordat u een solextocht aflegt, zullen wij u een korte introductie geven voor het aandrijven en besturen van de solexen. Vervolgens kunt u met uw gezelschap een vooraf uitgestippelde tocht rijden. De solextochten die wij hebben samengesteld, zijn uiterst zorgvuldig gekozen. Zo rijdt u door een schitterende natuur en komt u op bijzondere plekken. Tijdens het rijden zult u van de ene verbazing in de andere vallen, doordat u op een solex ongetwijfeld meer van Utrecht ziet dan wanneer u in een auto rijdt.

Zelfstandig toeren door de hele provincie

Het is overigens niet verplicht om één van onze solextochten af te leggen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om zelfstandig te toeren door de provincie en te rijden naar plaatsen die u heeft uitgekozen. Zo kunt u met de solex een bezoek brengen aan steden zoals bijvoorbeeld Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein en Utrecht. Wij kunnen u bovendien adviseren over de vele mogelijkheden die wij kunnen bieden voor een gezellige dag uit. Er zijn wellicht onderdelen waar u niet aan gedacht heeft, die toch interessant voor u kunnen zijn.

Ontvang een gedetailleerd voorstel

Laat u gerust vast inspireren door de informatie die wij via deze website beschikbaar hebben over het solex rijden en de vele andere activiteiten die u bij ons kunt afnemen. Als u geïnteresseerd bent in solex rijden in Utrecht, dan bent u bij ons uiteraard van harte welkom. Wij vertellen u met plezier wat u van ons kunt verwachten en welke opties er zoal mogelijk zijn. Als u het contactformulier op deze website invult, kunnen wij u bovendien een gedetailleerd voorstel op maat toesturen. Hiermee weet u precies waar u aan toe bent en kunt u een weloverwogen beslissing maken. Wij zijn dagelijks bereikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht