Solex rijden Gelderland

Unieke solextochten door de hele provincie

Voor Solex rijden in Gelderland is er slechts één geschikt adres. Solex Experience heeft het rijden van solexen nieuw leven in geblazen en heeft unieke solextochten ontwikkeld door de hele provincie. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een prachtige retro scooter en nostalgische solexen. Op deze manier leert u Gelderland beter kennen en komt u op zeer bijzondere plekken. Tijdens een solextocht kunt u heerlijk genieten van de natuur en zult u veel vermakelijke momenten meemaken.

Een inspirerende dag uit

SONY DSCSolex rijden is een ideale activiteit voor bijvoorbeeld een familiedag of vrijgezellenfeest. Echter kunt u ook met collega’s en zakenrelaties bij ons terecht voor een inspirerende dag uit. Wanneer u gebruik maakt van één van de vele arrangementen of andere extra’s, zult u een uiterst amusante dag uit beleven die u nog lang zal bijblijven. Het rijden van een solex is immers geen bezigheid die u regelmatig zult uitvoeren. Het is iets bijzonders en dat zult u zeker merken als u een solextocht aflegt in Gelderland.

Geen helmplicht

U kunt bij ons terecht voor indrukwekkende tochten die onze specialisten speciaal voor u hebben uitgestippeld, maar wij bieden u ook de gelegenheid om zelfstandig uw route door Gelderland te bepalen. Zo kunt u met uw solex rijden naar steden zoals bijvoorbeeld Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem en Nijmegen. Het voordeel is dat het niet verplicht is om een helm te dragen als u op een solex rijdt. U kunt eenvoudig en snel op het voertuig stappen en uw tocht vervolgen. Een uitgebreid arrangement is vervolgens wellicht een interessante aanvulling op deze unieke activiteit. Zo verzorgen wij graag een complete dag uit voor u en uw gezelschap.

Stel gerust uw vragen en ontvang meer informatie

Voor een relatief laag bedrag kunt u via ons solex rijden in Gelderland. Daarbij profiteert u bij ons van een uitstekende service, waardoor u bij eventuele problemen snel en flexibel wordt geholpen. Mocht u echter nog vragen hebben over de mogelijkheden die wij bieden of graag meer informatie over het rijden van solexen willen ontvangen, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij verstrekken u graag de informatie die u wenst en vertellen u met plezier waarom solex rijden in Gelderland bij ons zo bijzonder is.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht