Solexen

Zelfstandig toeren op nostalgische brommers

Solex Experience is het juiste adres voor het huren van solexen. Wij bieden gezellige solextochten aan door een schitterende omgeving. Na een korte introductie van ons personeel kunt u met uw gezelschap direct vertrekken en geheel zelfstandig toeren. De solexen die u bij ons kunt huren zijn perfect in orde en worden regelmatig op een zorgvuldige manier onderhouden. Daarmee bent u verzekerd van een betrouwbare en veilige tocht op een nostalgische brommer.

Een andere kijk op de omgeving

SONY DSCHet huren van solexen is geschikt voor vrijwel ieder gezelschap. Het geeft een nostalgische sfeer en zorgt voor lachwekkende situaties. Als u gebruik maakt van onze standaard solexroutes komt u door bijzondere dorpen, langs indrukwekkende plaatsen en rijdt u door een schitterende natuurlijke omgeving. Het rijden op solexen biedt u ongetwijfeld een andere kijk op het land waar u woont.

Complete arrangementen en vele extra’s

Solexen verhuren is echter niet het enige dat onze organisatie uitvoert. Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het organiseren van tochten op deze brommertjes, kunt u namelijk bij ons terecht voor een compleet dagje uit. Zo kunnen wij complete arrangementen verzorgen die volledig kunnen worden samengesteld op basis van uw wensen. Dat betekent dat u met verschillende soorten groepen, in diverse samenstellingen kunt kiezen uit uiteenlopende onderdelen. U kunt bijvoorbeeld na het rijden op de solexen genieten van een overheerlijke barbecue of tijdens de solextoer met de hele groep een bijzondere activiteit ondernemen.

Ontvang een offerte op maat

Op deze website vindt u een groot aantal voorbeelden van arrangementen en extra’s die u bij ons kunt afnemen. De ingrediënten voor een leuke en unieke dag uit liggen voor het oprapen. Maak vandaag nog kennis met onze organisatie door contact met ons op te nemen. Wij zijn in staat om u nauwkeurig te informeren en adviseren. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een offerte op maat voor het huren van solexen en de talloze andere onderdelen die u bij ons kunt afnemen.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht