Solex huren

Voor iedere gelegenheid een passende oplossing

backBij Solex Experience kunt u een betrouwbare en veilige solex huren. Wij bieden voor iedere gelegenheid passende oplossingen voor een gezellige dag uit. Voor het huren van een solex kunt u bij ons terecht met diverse groepsgrootten. Of het nu gaat om een dagje uit voor uw familie, vriendengroep of collega’s, wij bieden altijd de ingrediënten voor een geslaagde dag voor het hele gezelschap. Het nostalgische element dat u ervaart met de solextochten die wij organiseren is voor iedereen een ware belevenis. U zult naderhand ongetwijfeld regelmatig terug kijken op een succesvol evenement.

Maak een keuze uit de vele arrangementen

Op deze website vindt u een overzicht van de verschillende arrangementen die wij als verhuurder van solexen zoal beschikbaar hebben. Zo kunt u naast het huren van een solex, gebruik maken van een aantal andere activiteiten, zodat u de hele dag een unieke invulling kunt geven. Onze medewerkers helpen u desgewenst graag bij het maken van een geschikte keuze. Door de ervaring die wij hebben met talloze verschillende groepen, kunnen wij u eenvoudig vertellen welke onderdelen interessant voor u kunnen zijn.

Profiteer van een uitstekende service

Bij ons kunt u een solex huren van uitstekende kwaliteit. Na iedere tocht worden de solexen grondig gecontroleerd en eventueel onderhouden. Hierdoor verzekeren wij u van een uitstekend voertuig, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Uiteraard kan het zich altijd voordoen dat u een lekke band krijgt, maar ook dan profiteert u van onze snelle en flexibele service. Als u ons belt, komen wij zo snel mogelijk naar u toe met een vervangende solex of om uw voertuig te repareren. Hierdoor kun u spoedig uw route vervolgen.

Laat u informeren en adviseren

Een solex huren kunt u eenvoudig telefonisch, per e-mail en via het contactformulier op deze website. Maak gerust een keuze uit de vele arrangementen die op deze website worden weergegeven of laat u informeren over de vele andere mogelijkheden die wij als professionele verhuurder van solexen voor u kunnen verzorgen. Wij kunnen u uitgebreid informeren over de vele opties waar u uit kunt kiezen bij het solex huren.

  Meer informatie?

  Uw naam (*)

  Uw email (*)

  Uw Telefoonnummer(*)

  Aantal personen:

  Datum:

  Type gezelschap:

  Uw bericht